Nuance
Bredde (cm)
Højde (cm)
Persienner
Persienner
Rullegardiner
Rullegardiner
Plisségardiner
Plisségardiner
Lamelgardiner
Lamelgardiner
Foldegardiner
Foldegardiner

Vælg en produktgruppe for at begynde

Klik på en af produktgrupperne ovenfor for at se vort udvalg. Dernæst kan du vælge farve og indtaste målene, hvorefter du kan se pris og bestille. Du kan også prøve vores Quick Quote funktion  øverst til højre.

Persienner

Billige persienner fra Nordso.com

Rullegardiner

Rollers

Plisségardiner

Plisségardin

Lamelgardiner

Lamelgardin

Foldegardiner

Foldegardin

Få monteret dine nye gardiner

Hvis du har behov for hjælp til at få monteret dine gardiner, så kan du bestille det samtidig med gardinet. Vi kommer og monterer i hele landet. En af vore servicemedarbejdere vil kontakte dig i god tid for at aftale tidspunktet, så du kan være hjemme, når vi kommer. Prisen er kr. 675 kr. i opstart samt  kr.187,50 pr. gardin. Lamelgardinerne koster 262,50 pr. gardin.

Vi leverer gardiner efter mål på 10 hverdage

Vi har en meget effektiv logistik, så senest 10 hverdage efter din bestilling, får du dine gardiner eller persienner leveret efter mål. 

Danmarks billigste efter mål

Vi vil være Danmarks billigste leverandør af gardiner og persienner og  af tilsvarende kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - og heller ikke med prisen. Nedenfor kan du se et par eksempler. Vore gardiner og markiser efter mål eller billigere end tilsvarende kvaliteter i standardstørrelser.

Alu-persienne efter mål, 155 x 118 cm.:
867 kr. inkl. moms

Rullegardin efter mål, 137 x 185 cm:
442 kr. inkl. moms

Foldegardin efter mål, 100 x 120 cm:
396 kr. inkl. moms